
Mereu am spus ca, daca Jamie Oliver nu mi-ar fi deschis poarta catre lumea absolut fabuloasa a aromelor si-a spicie-urilor, a timpului si-a modului diferit de gatire, eram in continuare o ignoranta fara nicio curiozitate intr-ale gustului de orice fel sau… poate umami.
„Bucătăria bună şi vinul bun sunt paradisul pe pământ” zicea Henric al IV-lea. Eu zic ca e si o voluptate la care toti avem acces depinzind doar de noi daca ii dam curs sau ba, daca vrem s-o traim sau ba.
Green shakshuka e un must be luat de la Jamie Oliver si adaptat la ceea ce gradina mie mi-a dat. Si mi-a dat …

O ultima punga de „congelate” care continea fasole verde, broccoli, mazare a mers la tigaie cu ulei de masline, usturoi, sare, piper, un cartof taiat bastonase subtiri, inabusite toate(bine bine de tot) cu o cana de apa clocotita pina aproape se evapora lichidul apoi sparte ouale printre verzituri si pus capacul. E gata in citeva minute. Dai deoparte, pudrezi cu harissa sau chimen macinat asa cum am pus eu si that’s it. Am uitat si de brinza si de menta aka patrunjel sau ce-o mai fi prin gradina, da’ nu-i mare bai! Zic…
Si nu-ti ramine decit sa te bucuri de mincarea pe care reusesti s-o pui pe masa pentru ca altii nu au nici masa!
*

Ce tare mă bucur că ai mai postat ceva. Poate intri și pe celălalt să ne mai spui o poveste. 🤗
Mulțumesc pentru rețetă, Lăcrămioara dragă! ❤️
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Cu mare drag, Dana! ❤
In privinta celuilalt blog am in vedere un proiect mult mai amplu care necesita mult mai mult timp, sa vedem cum voi reusi sa pun cap la cap lucrurile, nu de alta da' vine primavara si incepe sezonul de pe GreenLeaf 😛
ApreciazăApreciat de 1 persoană